Intelepciunea Ezoterica - Glanda Pineala si Samanismul

joi, 10 februarie 2011

Glanda Pineala a fost de mult asociata cu, cunoasterea ezoterica ce invaluie aspectele spirituale si metafizice ale constiintei si sinelui.
Rene Descartes,care a dedicat mult timp studiul-ui glandei pineale,el o numea: "scaunul sufletului".El era convins ca este punct-ul de conexiune intre intelect si corp.

Glanda Pineala are forma unui con de brad,de dimensiunea unui bob de mazare si este situata deasupra celui de-al trei-lea ventricul al creierul-ui,exact in spatele radacinii nasul-ui,(chakra cel-ui de-al trei-lea ochi- Ajna)ea pluteste intr-un lichd cerebrospinal.Este ceasul nostru biologic si mai este numita si fereastra creierul-ui,deoarece,spre deosebire de celelalte structuri ce imprejmuiesc cel de-al trei-lea si cel de-al patru-lea ventricul al creierul-ui,ea nu are o bariera creier-sange.Paradoxal,avand in vedere dimensiunile minuscule,ea beneficiaza,in mod constant de o alimentare proprie,directa,cu sange.Detine o retea vasculara particular bogata,de aceea a fost considerata timp de multi ani,a fi la fel de bogat-vascularizata ca si apendicele,dar aceasta teorie este temeinic disputata deoarece in infinita intelepciune a corpului nostru,glanda pineala a fost aprovizionata cu cel mai bun(proaspat) sange,oxigen si mixturi nutriente disponibile, cu totul altceva decat ceea ce primesc rinichii nostri!

Functioneaza ca un mecanism receptor capabil de a monitoriza campuri electro-magnetice si ajuta la alinierea corpurilor in spatiu.Cu ajutorul hormonului ei central, Melatonina, glanda pineala nu numai ca regleaza ciclul veghe-somn si procesul de imbatranire, dar in acelas timp pare a se comporta si ca Glanda Domnita (Sofia)*, orchestrand intregul sistem endocrin al corpului si .. energetic vorbind, sistemul chakrelor.Este deasemenea responsabila de: stari samanice, viziuni, trezirea kundalini, etc.

Glanda pineala este unica prin faptul ca ea este singulara spre deosebire de celelalte parti ale creierul-ui care sunt imperechiate.Este prima glanda care se formeaza la fetus si se poate distinge la trei saptamani.Atunci cand forta vietii individuale intra in corpul fetusul-ui, la sapte saptamani, momentul in care devenim cu adevarat umani, ea trece prin glanda pineala si declanseaza potopul primordial de DMT (dimetiltriptamina). Mai tarziu, la nastere glanda secreta mai mult DMT. DMT-ul este capabil de medierea unor stari de meditatie profunda, stari de constiinta samanica, psihoze, trairi spirituale si experiente aproape de moarte.

Glanda pineala incepe sa se intareasca cu tesut calcifiat in timpul adolescentei. Aceste ciudate depuneri calcifiate, intre 3 si 5 mm sunt numite "nisip cerebral", ele sunt cristale asimetrice si au propietati piezo-electrice, ele practic transmit voltaj electronic, creand unde electromagnetice (EM). De cate ori o persoana este expusa unui camp electro-magnetic, cum ar fi cel al pamantului, glanda vibreza, trimitand unde EM catre restul corpul-ui. Cand glanda este stimulata geomagnetic, produce alkaloizi, asemanator cu substantele psihedelice din unele plante. Orice schimbare majora in campurile EM ale pamantului va produce o revarsare de substante psihedelice in organism, permitandu-ne sa fim mult mai activi psihic in stari samanice (mai receptivi fata de Pamant).

Toiagul lui Dionis
Glanda pineala este afectata de campuri EM coerente si isi modifica productia de hormoni cand este expusa unor campuri EM de frecventa joasa. Asa cum din toate fortele, pamantul are cel mai puternic efect asupra fizicul-ui nostru devine logic faptul ca toate celulele corpul-ui si creierul-ui nostru se aliniaza cu el. Ori ce forma de viata din invelisul influentei vibrationale a pamantul-ui, incerca sa-si echilibreze frecventa-baza cu cea a pamantul-ui. Fiecare celula din corpul nostru isi schimba in mod constant tipare de energie pentru a ajunge la o rezonanta armonica cu semnalele de referinta ale pamantul-ui. Corpurile noastre sunt cu adevarat fantastice si sunt intr-un mod intim co-dependente cu pamantul si toate vietuitoarele lui. Corpurile noastre sunt miraculoase organe de o complexitate fenomenala si abilitati incredibile. Suntem alcatuiti din mai multe miliarde de molecule, fiecare vibrand cu o inteligenta proprie, toate interconectate exact ca si universul. Noi reflectam Intregul, putem atinge stari samanice prin intelepcuinea corpul-ui nostru ce vibreaza pe aceeasi frecventa cu cea a pamantul-ui.

Sceptrul lui Osiris
Cand experimentam o calatorie samanica, intensitatea pulsului nostru creste iar in acelasi timp presiunea sangelui scade; acelasi lucru se intampla atunci cand corpul se pregateste sa moara. In timp ce forta vietii paraseste corpul prin glanda pineala, inca o inundatie de DMT este eliberata. Stagiul initial al unei caletorii samanice copiaza aceasta experienta de aproape de moarte si astfel declanseaza eliberarea DMT-ului in creier.

(NOTA: Yage sau Ayahuasca este o bautura produsa din asa numita "iedera spiritului", o planta folosita de samanii din America centrala si de sud, pentru a induce aceste stari si ca un indrumator, o calauza in cealalta lume.aceasta bautura o substanta echivalenta cu DMT-ul produs de glanda pineala.)

Ritualuri-le samanice combinate cu exercitii de respiratie aduc un mare volum de oxigen in circuitul sanguin iar datorita aprovizionarii particulare cu sange oxigenat, glanda este mult mai stimulata cea ce o face sa vibreze eliberand astfel DMT-ul, propriul nostru psihedelic puternic. Invatatii stiu ca glanda pineala este un portal catre suflet, un vortex de energie, un loc de intalnire intre suflet si corp.
Toiagul Papal
Anticii stiau de importanta glandei pineale. Delores Ashcroft-Nowicki spune ca, pentru preotii din Heliopolis, imbalsamatorii din Egiptul antic, Camera Stelei lui Isis si templele lui Anubis si Thoth, nu erau doar termeni fantezisti dati unor locatii mitice, ci practic sunt locatii in creierul uman unde preotii si preotesele "calatoreau" pentru a fi invatati de catre zei.

Urmatoarea este o descriere a camerei stelei lui Isis, descrisa de catre un preot al lui Isis in timpul unui ritual numit "intalnirea mintii cu mintea".

"Coridorul este lung si ingust si straluceste ca interiorul unei scoici din adancul marilor. Cortinele ce pazesc intrarea sunt din cea mai moale si usoara stofa, atat de fine incat par a fi ceata pe un lac dimineata. Trecand de ele ma aflu in prezenta zeilor. Peretii sunt de argint si dau o lumina argintie ce lumineaza acest loc sfant. Sub picioarele mele se afla albia nisipoasa a Nilului sacru, iar in jurul meu aud bataile inimii lui Isis. Iata patrund in Camera Stelei zeitei."

Vatican
Toate acestea se aseamana remarcabil cu descrierea fizica a glandei pineale, ce se afla intre cele doua emisfere cerebrale, o importanta legatura cu sinele nostru profund.

Tehnicile Tantrice incearca sa produca iluminarea prin extazul sexual. DMT-ul pineal poate media extazul sexual rezultat din efort intens, emotii intense si respiratie dinamica intensa. Este stiut ca, caracteristici psihedelice apar in timpul orgasmului. Legatura dintre starea constienta de veghe si constiinta profunda samanica este:
Extazul si Abandonarea, sentimente asociate cu placerea sexuala intensa.

(NOTA: Tehnicile sexuale secrete ale Shamanka (femeie saman), inca in practica in unele zone rurale din Brazilia, Mexic, etc. toate implica tehnici de respiratie.)

 * Documente medievale timpurii si texte alchimice aduc referire la "Fallen" sau "lost Sofia", termeni alegorici pentru Intelepciunea Pierduta si inocenta omenirii. Sofia este reprezentata si prin basmul Frumoasa adormita, unde un print trebuie sa lupte cu raul si sa depaseasca obstacole de neimaginat pentru a ajunge la printesa adormita. Ea doarme de peste un veac intr-un turn si poate fi trezita doar printr-un sarut....  (RESPIRATIA).


  Sursa: Bridge of Stars
  Traducerea: Scaf Ciprian

15 comentarii:

Anonim spunea...

Everything is very open with a clear description of the challenges.
It was truly informative. Your website is extremely helpful.
Many thanks for sharing!

my blog - semenax

Anonim spunea...

Aw, this was an extremely nice post. Taking the time and actual
effort to make a good article… but what can I
say… I put things off a lot and never manage to get anything done.


Feel free to visit my web site skin fungus treatment natural

Anonim spunea...

Hey there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
Is it very hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm
thinking about setting up my own but I'm not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? Thanks

My blog post - skin treatment

Anonim spunea...

Hi there to all, for the reason that I am in fact keen of reading this web site's post to be updated on a regular basis. It includes good stuff.

Feel free to surf to my weblog buy proenhance

Anonim spunea...

I do trust all the ideas you've introduced to your post. They're
very convincing and can certainly work. Still,
the posts are very short for novices. Could you please prolong them a little from next time?

Thanks for the post.

My website :: http://buymaxoderm.eklablog.com/maxoderm-review-buy-cheap-maxoderm-online-a64916323

Anonim spunea...

Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much, However I am going through
problems with your RSS. I don't understand the reason why I can't join it.
Is there anybody getting identical RSS issues? Anyone that knows
the solution can you kindly respond? Thanx!!

Check out my web site breast enhancement york

Anonim spunea...

bookmarked!!, I like your blog!

Also visit my site ... virility ex reviews

Anonim spunea...

It's an remarkable article for all the online visitors; they will get advantage from it I am sure.

My site: natural enhancement for men

Anonim spunea...

Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed.

There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
She never wants to go back! LoL I know this is completely off
topic but I had to tell someone!

Feel free to surf to my blog post: help With pain

Anonim spunea...

naturally like your web site but you need to take
a look at the spelling on several of your posts.
Many of them are rife with spelling issues and I in finding
it very bothersome to inform the reality nevertheless I will surely come again again.



my website ... nail fungal infection cure

Anonim spunea...

It is really a nice and useful piece of info.
I'm satisfied that you just shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

Feel free to visit my site virility ex price

Anonim spunea...

My developer is trying to persuade me to move to .
net from PHP. I have always disliked the idea because of the
expenses. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on a number of
websites for about a year and am anxious about switching
to another platform. I have heard very good things about blogengine.
net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
Any kind of help would be greatly appreciated!

my web site :: buy breast actives

Anonim spunea...

An outstanding share! I have just forwarded this onto a
friend who had been conducting a little homework on this.
And he actually bought me dinner simply because I found it for him.
.. lol. So allow me to reword this.... Thanks for the meal!
! But yeah, thanx for spending the time to discuss this matter here on your internet site.


Feel free to visit my website: Hgh Energizer

Anonim spunea...

If you wish for to increase your familiarity just keep visiting this web site and be updated with
the latest gossip posted here.

Feel free to surf to my webpage :: buy proactol

Anonim spunea...

Hello, its good paragraph on the topic of media print, we all be aware of media is
a great source of facts.

My page :: capsiplex

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger